Voorbeeld Cases


Placeholder

1. Kosten Turnaround Programma


“Mijn traject met sharp4u was voor mij het schoolvoorbeeld van een coachende consultant.

Je blijft als opdrachtgever te allen tijde aan het roer staan tijdens de reorganisatie. Achter de schermen en zonder veel ophef worden de juiste condities gecreƫerd die je in staat stellen je koers te varen en je doelstellingen te realiseren.

Het vermogen van sharp4u consultants om moeiteloos op alle niveaus in de organisatie te communiceren draagt daar sterk aan bij.

Wat een verademing!”


Placeholder

2. Outsourcingstraject


“Nadat we alles geprobeerd hadden bleek outsourcing de beste optie om de ‘time to market’ te versnellen.

Sharp4u zorgt voor consistentie en synergie in het team, in de aanpak en in de boodschappen. Ook worden processen inhoudelijk aangepakt en vastgelegd. Bij sourcing moet je in staat zijn om in complexe omgevingen pragmatisch met de verschillende input om te gaan. Alleen zo kan je snel resultaten neerzetten.

De consultants zijn naast projectleiding ook zeker in staat om de handen en hersens uit de mouwen te steken.

De frisse blik en expertise zijn een welkome aanvulling geweest op de aanwezige kennis.”


Placeholder

3. Overige (pro-deo) cases


Tot nu toe hebben wij voor een viertal organisaties onder andere in de zorg en toerisme inspiratiesessies georganiseerd.

Samen met de opdrachtgever werd gekeken hoe meer omzet, betere kwaliteit of andere kanalen bij konden dragen aan betere klantbelevenis. Met een team van associates werden de mogelijkheden op het publiek/private snijvlak onderzocht en concrete acties bedacht om dit te bewerkstelligen.

Aan deze cases hebben wij met plezier gewerkt, mede in het kader van maatschappelijk ondernemen.