wat kan sharp4 u betekenen


Placeholder

Multidisciplinair verbeterprogramma


Onze kracht is dat wij al onze expertise voor u bundelen in een flexibel team.

Op het juiste moment wordt u ondersteund door de meest geschikte Associate. Onder leiding van een Associate die het meest relevant is voor de uitdaging wordt het team samengesteld. Het liefst op project basis gaan we samen met u voor het resultaat.

Waar mogelijk voeren wij uit op “No cure, no pay” basis of is Sharp4u bereid een stuk van het risico te dragen. Zo is de business case om externe expertise in te zetten nagenoeg altijd te maken.

Multidisciplinaire teams… messcherpe bijdragen op elk aspect!


Placeholder

Coaching, workshops, training, brainstorms


Sharp4u Associates zijn experts binnen hun vakgebied en hebben ruime praktijkervaring als senior manager en/of adviseur bij grote, (inter)nationale en complexe organisaties. Maar ook bij kleine, soms startende, ondernemingen hebben wij onze sporen verdiend.

Samen met u stellen we een pakket samen om uw organisatie op de juiste manier te ondersteunen.

Meestal starten wij met een brainstormsessie waarbij met maximaal acht relevante Associates van diverse disciplines uw casus in vertrouwen wordt besproken om een goed beeld te krijgen van de kansen en mogelijkheden.

Laten we de kansen samen scherp op het netvlies krijgen!


Placeholder

TCO verlagingsprogramma


Samen met u geven wij inzicht in de total cost of ownership van een of meerdere diensten.

De gehele leveringsketen wordt in beschouwing genomen. In overleg wordt vervolgens een programma met een door de business gedragen visie opgesteld en indien gewenst uitgevoerd om de totale kosten te verlagen door bijvoorbeeld innovaties door te voeren of processen te stroomlijnen.

Waar mogelijk committeren wij ons aan het eindresultaat bij de implementatie van de visie.

Scherpe visie… resultaat gedreven commitment!